Меню Затваряне
🗓️  Събития

Националната студентска конференция по фармацевтични и химични науки е вече факт за трета поредна година

Отменена за неопределен период от време!

✅ Заповядайте на третата фармакологична конференция, организирана от Факултета по химия и фармация на Софийски университет “Св. Климент Охридски”, която ще се проведе на 9-10 април 2020г.

Националната студентска конференция по фармацевтични и химични науки е вече факт за трета поредна година MedGuide.bg Медицинският пътеводител 🗓️  Събития

✅ Официален сайт: https://pharmconference.com/2020/

✅ Регистрирайте се на: https://pharmconference.com/2020/registration/

От организаторите

“Скъпи колеги, приятели и партньори,

Националната студентска конференция по фармацевтични и химични науки е вече факт за трета поредна година. Щастливи сме, че успяхме да запазим нашата мотивация и целеустременост непрекъснати, за да можем всяка година да правим това събитие по-интересно и амбициозно. За последните две години показахме професионализъм и неспиращо желание за промяна. Надяваме се, че и по време на третото представяне на Конференцията ще допринесем за развитие на академичния дух и популяризирането на науката сред нашите колеги.

В нашата мисия повярваха много наши партньори, без чиято помощ това събитие не би било възможно. Затвърдихме доверието в нашите ценности и изградихме силни връзки, които да помагат за проправянето на правилната пътека към бъдещата реализация на тези стотици наши колеги, които се включваха в научния форум.

Факултетът по химия и фармация на Софийския университет “Свети Климент Охридски” доказа, че в него учат мотивирани хора, които знаят, че успехът идва след много труд. Ние за трета година сме готови да положим този труд, защото приемаме знанието като висша ценност и развитието като основен наш приоритет.

Искрено вярваме, че това издание на Конференцията ще е още по-успешно от предходните, и се надяваме, че ще успеем да предадем амбицията, с която работихме досега и с която ще продължаваме да работим и занапред!

Очакваме Ви!”

За контакти

  • Адрес за кореспонденция – София 1164, България, бул. “Джеймс Баучер” 1, Факултет по химия и фармация – Софийски университет “Св. Климент Охридски”
  • Телефон за контакти (за спонсори) – +359 893700704
  • Email адрес – [email protected]

Повече подробности за събитието – в нашия Календар.

Средно: 5 / 5. Гласували: 6

Все още няма оценка.

  • 34
    Споделяния

Подобни публикации

Регистрирайте се в

Медицинският пътеводител - MedGuide.bg

blank

За работещи и учещи в сферата на здравеопазването.

Напълно безплатно!